La pàgina utilitza cookies. Si continua navegant per ella, considerarem que accepta el seu ús.

Estic d'acord
Més Informació
close

Què fem

A Gràfiques Ossó ens agrada el que fem i tractem cada comanda amb la atenció i seriositat que ens ha portat a treballar per més de 90 anys amb els nostres clients.

Podem crear o dissenyar el teu projecte amb l’assessorament tècnic necessari per tal que es faci realitat d’una manera exitosa.

Imprimir és la nostra activitat principal, d’aquí que disposem del sistema òfset e impressió digital, fet que ens ajuda a triar el sistema d’impressió que més s’ajusta a cada comanda a nivell de qualitat, rapidesa, acabats…

Un bon plastificat pot donar un valor afegit molt important  a les teves impressions, és per això que aconsellem que provis el plastificat sedós per a les teves impressions.

Per donar un toc diferent, sempre podràs demanar les teves comandes troquelades, així aconseguiràs que aquestes tinguin un tamany o forma del més original.

Les revistes o catàlegs les podem acabar en grapa ò cola-pur dependent del número de pàgines o aspecte que li vulguis donar a la teva publicació.

Fendim, pleguem i manipulem tot el que imprimim.

Podem servir les teves comandes retractilades d’un número concret d’exemplars per tal que la distribució sigui més fàcil.

Disposem de transport propi per així ser àgils en les entregues i complir les dates pactades.