La pàgina utilitza cookies. Si continua navegant per ella, considerarem que accepta el seu ús.

Estic d'acord
Més Informació
close

Qui som

Gràfiques Ossó va ser fundada al 1.923 i dirigida fins el dia d’avui per 4 generacions, el nostre objectiu és oferir un servei global i seriós per gestionar les necessitats gràfiques de les empreses,  de gran qualitat, per a fidelitzar als clients i treballar molts anys amb ells.

Una de les característiques de la nostra empresa és el bon ambient de treball que s’hi viu, aquest fet ajuda a gaudir d’un alt grau de companyerisme entre gerència i personal, el que facilita la atenció i concentració que internament es necessita per tal que quan la comanda arriba al client ho faci de manera satisfactòria.

Part dels nostres esforços estan destinats a ser auto-suficients, amb inversions contínues per estar a la avantguarda del sector i així elaborar la majoria de comandes internament com: imprimir, plastificar, troquel·lar, estampar, manipulats, plegats etc. fet que ens ajuda a controlar tot el procés i servir les comandes en les dates i qualitat esperades.

Treballem constantment per innovar i donar valor afegit als nostres clients com Tarifa Plana, Magatzem gratuït, Targetes Especials, Regals de fidelització etc...